Sistem pengkalan pengetahuan berasaskan web menggunakan konsep hipermedia untuk pergigian - 415790 Nor Asyikin Fadil; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006