Potensi guna semula sisa kelapa sawit dalam pertanian - 373305 Khow, Weai Kheng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003