Analisis dan rekabentuk asas berpencengkam dengan bantuan komputer - 339664 Ling, Tieng Kooi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003