Perunding dalam projek pembinaan : kajian penentuan kadar bayaran fi professional - 339901 Mohamad Hafiz Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003