Analisis, rekabentuk dan kestabilan kerangka portal berpandukan BS 5950-1:2000 dengan menggunakan visual basic 6.0 - 373828 Lim, Eng Tui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003