Sistem pengurusan sisa bagi Makmal Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia - 369875 Leong, Siew Chee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003