Teknik analisis unsur surih dalam sampel sedimen dengan menggunakan spektrometer pendarfluor sinar-x sebaran tenaga bersasaran sekunder - 403026 Zaidi Embong (Sekudai : UTM, 1998)
Tesis (Sarjana Sains (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998