Rekabentuk jejantas menggunakan gelegar prategasan berbentuk I : satu kajian perbandingan - 344902 Mohd. Khaidir Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003