Penjanaan semula sisa buangan kelapa sawit untuk pemuliharaan sungai - 343652 Norizan Mastor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003