Pembangunan web portal berasaskan moodle bertajuk 'acids and bases' kimia tingkatan empat - 291995 Nor Aziehan Ahmad Adnan; Meor Ibrahim Kamaruddin; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009