Permodelan kualiti air Sungai Tebrau, Johor dengan aplikasi Qual2E - 372287 Tiung, Chee Wee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003