Peranan perunding pengurusan projek (PMC) dan masalah-masalah yang dihadapinya dalam pengurusan projek - 371202 Tan, Sir Ang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003