Kajian kesan ketebalan mortar ke atas kerja bata - 348321 Syahrul Nazuwan Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003