Ujikaji makmal ke atas"runup" dan limpahan ombak pada pemecah ombak komposit - 348594 Yau, Sook Yan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003