Pembentukan model digital dalam fotogrametri senibina - 172056 Ahmad Rodzi Mahmud (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Ukur (Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986