Penggunaan internet di dalam mempertingkatkan proses pengajaran dan pembelajaran (P & P) dalam kalangan pensyarah Fakulti Pendidikan, UTM Skudai - 295703 Norhayati Edje author; Johari Hassan 489979; Fakulti Pendidikan 8185 (Skudai: UTM, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009