Pembangunan bahan e-pembelajaran berasaskan moodle bertajuk daya dan tekanan - 295832 Norhidayah Nordin; Shaharom Noordin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009