Hubungan antara perlaksanaan sistem birokrasi dengan perkhidmatan penyampaian : kajian kes di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) - 298413 Kalsom Ali; Muhammad Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007