Pembangunan kutipan terus data satelit bagi pemantuan harian jerebu dan persisiran pantai = Development of direct satellite data readout for daily monitoring of haze and coastal environments - Mohd. Ibrahim Seeni Mohd; Samsudin Ahmad; Kasturi Devi Kanniah; Abd. Wahid Rasib; Wan Hazli Wan Kadir; Asmala Ahmad; Mazlan Hashim, 1961- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
10