Development of a computerised eddy current inspection system = Pembinaan sistem pengujian arus pusar berkomputer - Rosly Jaafar, 1955-; Abd. Khamim Ismail; Yaakop Mat Daud; Teo, Gen Wee; Lim, Wan Hong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
09