The performance of prestressed lightweight concrete beams using palm oil clinker = Kelakunan rasuk konkrit ringan prategasan menggunakan batu hangus kelapa sawit - Wahid Omar, Prof. Dato', 1962-; Roslli Noor Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
50