Development of testing system for gas piping and component = Pembangunaan sistem ujian untuk perpaipan gas dan komponen - Zulkifli Yaacob; Hasman Mat; Noramali Ngah Ahmad; Zulkafli Hassan; Zulkifli Abd. Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
20