Hubungan di antara kualiti perkhidmatan kaunter dengan kepuasan pelanggan : satu kajian kes di Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah - 306236 Sharidah Samsudin; Norhani Bakri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007