Amalan pengurusan penyenggaraan kompleks membeli-belah di Johor Bahru - Shamim Shazlin Ismail, 1986-; Suriatini Ismail; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009