The effect of press fit on osseointegration of acetabular cup - Nor Azali Azmir, 1985-; Mohammed Rafiq Abdul Kadir; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008