Stochastic hydrology and reservoir inflow analysis = Hidrologi stokastik dan analisis aliran dalam kolam takungan - 212411 Sobri Harun; Azmahani Abdul Aziz; Nor Irwan Ahmat Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
07