Masalah perlaksanaan (P&D) di sektor pembuatan. Suatu kajian dalam industri kecil dan sederhana (SMEs) di negeri Johor - 361866 William Lawrence a/l Mariadas (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) -- Universiti Teknologi Malaysia, 1994