Kajian ke atas pendekatan dalam pemilihan dan penilaian pembekal-pembekal bagi industri pembuatan makanan (Biskut) di Semenanjung Malaysia /
Keadaan pembekalan bahan mentah yang memuaskan tidak akan berlaku tanpa usaha pengurusan. Ia adalah hsil daripada usaha dan perhatian pengurusan yang ebrterusan dan berkesan. memilih pembekal-pembekal dengan langkah wajar dan menilai mereka dari masa ke semasa merupakan satu perhubungan yang harus d...
Main Author: | 215515 Lim, Teck Tiong |
---|---|
Format: | |
Published: |
Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia,
1994
|
Subjects: |
Similar Items
-
Pengurusan sumber manusia : mengekalkan kakitangan dalam sesebuah organisasi. Tumpuan kajian di Perbadanan Kemajuan Ekonomi Negeri Johor (PKENJ) ; Penilaian program latihan : satu kajian mengenai keberkesanan program kemahiran penyeliaan di satu pusat latihan institusi bank ; Latihan dan pembangunan : satu kajian kes ke atas pendekatan syarikat pemasaran berangkaian ABC ; Kajian ke atas pendekatan dalam pemilihan dan penilaian pembekal-pembekal bagi industri pembuatan makanan (Biskut) di Semenanjung Malaysia ; Aspek periklanan sebagai salah satu faktor yang mempengaruhipembelian oleh pengguna wanita : kajian di kompleks membeli-belah Johor Bahru [microform] /
by: Alfadzilah Mat Aris, et al.
Published: (1994) -
Fast food nation : what the all-American meal is doing to the world /
by: 341144 Schlosser, Eric
Published: (2002) -
Sistem kawalan mutu proses pembuatan makanan di Bumi Hijau Food Industries Sdn. Bhd. /
by: 313826 Nor Masitah Mohd. Ikhsan
Published: (2000) -
Majalah Teknologi Makanan
by: Malaysian Agricultural Research and Development Institute (MARDI), issuing body
Published: (1990) -
Goreng, bakar & rebus /
by: 568355 Salifah Ahmad
Published: (2014)