Hubungan antara kerja rumah dengan pencapaian akademik - 316868 Norzilawati Zakaria; Yeo, Kee Jiar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009