Persepsi pelajar terhadap konsep makanan halal menurut Islam - 318446 Nurishah Lokman; Mohd. Nasir Ripin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009