Pembangunan ruangan kesarjanaan tokoh dan kerjaya majalah web dinakmik dunia matematik - 320817 Nadiah Abdul Rahman; Zaleha Ismail; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Matematik serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009