Tremor data collection - Ezadi Aizat Mohammed Razali, 1984-; Zarhamdy Md. Zain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008