Kesediaan pelajar tahun 4 Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) Fakulti Pendidikan, UTM dalam aspek kemahiran pratikal - 319499 Melissa James Seli; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009