Membina dan menyiapkan bangunan Pusat Pentadbiran dan bangunan Persatuan Siswa Siswi di Skudai, Johor : [dokumen kontrak] - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja (Kuala Lumpur : UTM, 1981)
PRZSL