Strategi kewangan pengurusan aset Sistem Perbankan Islam (kajian kes : Bank Islam Malaysia Berhad) - 320145 Mohamad Norain Che Aad @ Che Saad; Hussin Salamon; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009