Analisa sifat-sifat aliran di dalam bilik bersih dengan menggunakan penapis yang berbeza - 368058 Mohd. Hamdan Yaakub (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994