Faktor-faktor yang mempengaruhi keputusaan pembelian Townhouse Villa : (kes kajian : Towhouse Sri Awana) - Ch'ng, Ley Huey (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains(Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003