Tahap pencapaian pengetahuan pedagogi dan kandungan dalam kalangan bakal guru Fizik - 463331 Faridah Sapiee; Shaharom Noordin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009