Kajian teknik momen dalam pengekstrakan imej serangga - 520385 Nurul Faiza Md. Rause; Siti Mariyam Shamsuddin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008