Sistem soal selidik kepuasan pelanggan di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru - 464777 Mohd. Azlan Asim @ Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008