Persepsi pelajar tahun 4 SPH (Ijazah Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan) (Kemahiran Hidup) terhadap bidang usahawan siswa - 464868 Hemalatha Segar; Shahrin Hashim, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009