Aplikasi pemikiran kreatif dan kritis dalam pengajaran guru-guru teknikal bagi mata pelajaran teknikal di Sekolah Menengah Teknik - Norhusna Mohamed, 1985-; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009