Penglibatan pelajar wanita tahun akhir Fakulti Pendidikan dalam aktiviti sukan di UTM - 465027 Norervina Jailani; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009