Kajian terhadap keberkesanan pengurusan fasiliti bagi bangunan pejabat di Plaza Mont'Kiara : kajian kes - 394931 Nur Adibah Matharuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Tesis (Sarjana Sains Pengurusan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003