Sistem pengurusan perhubungan pelanggan (CRM) bagi ESOFT Solutions - 514539 Teh, Chooi Yan; Nor Hawaniah Zakaria; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008