Sistem pemantauan pesakit di Hospital Permai - 323221 Mohd. Helmi Rakhani; Hazinah Kutty Mammi, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008