Sistem kawalan proses dan pemproses data biostat M. Fermentor - 310169 Tew, Lee Poo (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994