Kajian terhadap penguncian turapan blok konkrit - 285677 Khairul Anwar Husin; Che Ros Ismail; Hasanan Md. Nor; Persidangan Sempena Pameran Penyelidikan dan Pembangunan (2003 : Kuala Lumpur ) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
08