Pembelajaran interaktif robot industri berasaskan web - 515177 Norhazlan Abd. Hamid; Habibollah Haron, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008