Sistem pengurusan maklumat penyelenggaraan komputer Polis Diraja Malaysia - 327262 Aina Dura Mohd. Yusof; Mohammad Ishak Desa, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008